Loppersum in de gemeente Loppersum

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Loppersum

Een eerste blik op Loppersum

Loppersum is een plaats in de gemeente Loppersum. Deze plaats telt volgens het CBS 9.725 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Loppersum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 333.307 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 333.307
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Loppersum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loppersum is 66 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loppersum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Loppersum

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loppersum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loppersum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loppersum. Een eengezinswoning in Loppersum komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loppersum

In Loppersum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Loppersum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Loppersum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Loppersum
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Loppersum

Wil je een huis kopen in Loppersum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loppersum. Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loppersum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loppersum.

Huizenprijzen in Loppersum

Starterswoningen in Loppersum zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Loppersum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loppersum zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Loppersum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Loppersum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loppersum is 1.723 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.580 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Loppersum is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Loppersum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loppersum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Loppersum

Loppersum bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen