De Huizenmarkt in Loppersum (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Loppersum

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Loppersum

Loppersum is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loppersum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 440.874 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 440.874

Verkoopduur woningen in Loppersum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loppersum is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loppersum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Loppersum.

Woningen recent verkocht in Loppersum

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loppersum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loppersum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loppersum. Een eengezinswoning in Loppersum komt het meest (79%) voor. Daarna komt een herenhuis met 12% het meest voor.

Loppersum waar ligt dat?

Woningen te koop Loppersum

Wil je een huis kopen in Loppersum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loppersum . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loppersum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loppersum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Loppersum. Zoek je huurwoning in Loppersum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Loppersum

Starterswoningen in Loppersum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Loppersum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loppersum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Loppersum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Loppersum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loppersum is 2.250 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.361 euro).

Alle wijken van Loppersum

Loppersum bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.