logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Loppersum

Begrijp de huizenprijzen in Loppersum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Loppersum

Loppersum is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Deze plaats telt volgens het CBS 45.394 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loppersum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 443.499 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 443.499
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Loppersum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loppersum is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loppersum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Loppersum.

Woningen recent verkocht in Loppersum

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loppersum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loppersum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loppersum. Een eengezinswoning in Loppersum komt het meest (79%) voor. Daarna komt een herenhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loppersum

In Loppersum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loppersum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loppersum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Loppersum

Starterswoningen in Loppersum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Loppersum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loppersum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Loppersum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Loppersum

Wil je een huis kopen in Loppersum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loppersum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loppersum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loppersum.

Bekijk alle koopwoningen in Loppersum. Zoek je huurwoning in Loppersum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Loppersum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loppersum is 2.484 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.314 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Loppersum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loppersum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Loppersum

Loppersum bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.