Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bierum

Begrijp de huizenprijzen in Bierum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Bierum

Bierum is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bierum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 306.685 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 306.685

Verkoopduur woningen in Bierum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bierum is 84 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bierum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bierum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bierum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bierum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bierum. Een eengezinswoning in Bierum komt het meest (88%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Huizenprijzen in Bierum

Starterswoningen in Bierum zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Bierum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bierum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bierum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bierum

Wil je een huis kopen in Bierum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bierum . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bierum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bierum.

Bekijk alle koopwoningen in Bierum. Zoek je huurwoning in Bierum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bierum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bierum is 1.802 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.730 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Bierum

Bierum bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.