Huizenprijzen en de huizenmarkt 03 in Krewerd

Begrijp de huizenprijzen in 03 Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 03 Eemsdelta

03 is een wijk in de plaats Krewerd binnen de gemeente Eemsdelta. Deze wijk telt volgens het CBS 3.705 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 03. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 282.836 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 282.836
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in 03

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 03 is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 03 kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 03

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 03. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 03.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in 03. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling 03

In 03 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 03

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 03 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 03 Eemsdelta

Starterswoningen in 03 Eemsdelta zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in 03 Eemsdelta zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 03 Eemsdelta zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 03 Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 03 Eemsdelta

Wil je een huis kopen in 03 Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 03 Eemsdelta . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 03 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 03.

Er staan momenteel geen woningen te koop in 03 Eemsdelta.

Bekijk alle koopwoningen in 03 Eemsdelta. Zoek je huurwoning in 03 Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 03

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 03 is 2.345 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.705 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 03

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 03 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 03

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 03? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 03

Bierum Spijk Holwierde Godlinze Losdorp Krewerd Verspreide huizen Bierum