logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt 't Zandt in Oosterwijtwerd

Begrijp de huizenprijzen in 't Zandt Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 't Zandt Eemsdelta

't Zandt is een wijk in de plaats Oosterwijtwerd binnen de gemeente Eemsdelta. Deze wijk telt volgens het CBS 2.010 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Zandt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 218.037 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 218.037
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in 't Zandt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 't Zandt is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 't Zandt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 't Zandt

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Zandt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 't Zandt.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in 't Zandt. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 't Zandt. Een eengezinswoning in 't Zandt komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling 't Zandt

In 't Zandt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 't Zandt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 't Zandt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 't Zandt Eemsdelta

Starterswoningen in 't Zandt Eemsdelta zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in 't Zandt Eemsdelta zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 't Zandt Eemsdelta zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 't Zandt Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 't Zandt Eemsdelta

Wil je een huis kopen in 't Zandt Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 't Zandt Eemsdelta . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 't Zandt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 't Zandt.

Er staan momenteel geen woningen te koop in 't Zandt Eemsdelta.

Bekijk alle koopwoningen in 't Zandt Eemsdelta. Zoek je huurwoning in 't Zandt Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 't Zandt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 't Zandt is 2.003 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.896 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 't Zandt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 't Zandt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 't Zandt

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 't Zandt? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 't Zandt

't Zandt Zeerijp Zijldijk Leermens Oosterwijtwerd Eenum Verspreide huizen 't Zandt