logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt 02 in Wagenborgen

Begrijp de huizenprijzen in 02 Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 02 Eemsdelta

02 is een wijk in de plaats Wagenborgen binnen de gemeente Eemsdelta. Deze wijk telt volgens het CBS 3.575 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 02. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 228.585 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 228.585
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in 02

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 02 is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 02 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 02.

Woningen recent verkocht in 02

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 02. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 02.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in 02. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling 02

In 02 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 02

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 02 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 02 Eemsdelta

Starterswoningen in 02 Eemsdelta zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in 02 Eemsdelta zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 02 Eemsdelta zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 02 Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 02 Eemsdelta

Wil je een huis kopen in 02 Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 02 Eemsdelta . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 02 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 02.

Er staan momenteel geen woningen te koop in 02 Eemsdelta.

Bekijk alle koopwoningen in 02 Eemsdelta. Zoek je huurwoning in 02 Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 02

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 02 is 1.891 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.952 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 02

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 02 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 02

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 02? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 02

Woldendorp Termunten Termunterzijl Borgsweer Wagenborgen Verspreide huizen Wagenborgen Verspreide huizen Termunten