Huizenprijzen en de huizenmarkt Middelstum in Middelstum

Begrijp de huizenprijzen in Middelstum Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Middelstum Eemsdelta

Middelstum is een wijk in de plaats Middelstum binnen de gemeente Eemsdelta. Deze wijk telt volgens het CBS 2.580 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelstum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 270.478 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 270.478
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Middelstum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middelstum is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middelstum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Middelstum.

Woningen recent verkocht in Middelstum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelstum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middelstum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Middelstum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Middelstum

In Middelstum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Middelstum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Middelstum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Middelstum Eemsdelta

Starterswoningen in Middelstum Eemsdelta zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Middelstum Eemsdelta zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middelstum Eemsdelta zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Middelstum Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Middelstum Eemsdelta

Wil je een huis kopen in Middelstum Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middelstum Eemsdelta . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middelstum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middelstum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Middelstum Eemsdelta.

Bekijk alle koopwoningen in Middelstum Eemsdelta. Zoek je huurwoning in Middelstum Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Middelstum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middelstum is 1.912 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.048 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Middelstum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middelstum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Middelstum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Middelstum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Middelstum

Middelstum Westerwijtwerd Huizinge Toornwerd Verspreide huizen Middelstum