logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Wirdum

Begrijp de huizenprijzen in Wirdum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wirdum

Wirdum is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Deze plaats telt volgens het CBS 45.394 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wirdum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 365.686 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 365.686
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Wirdum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wirdum is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wirdum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wirdum

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wirdum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wirdum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wirdum. Een eengezinswoning in Wirdum komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wirdum

In Wirdum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wirdum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wirdum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Wirdum

Starterswoningen in Wirdum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wirdum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wirdum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wirdum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wirdum

Wil je een huis kopen in Wirdum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wirdum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wirdum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wirdum.

Bekijk alle koopwoningen in Wirdum. Zoek je huurwoning in Wirdum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wirdum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wirdum is 2.476 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.837 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wirdum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wirdum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Wirdum

Wirdum bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.