De Huizenmarkt in Wirdum (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wirdum

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Wirdum

Wirdum is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wirdum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 339.842 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 339.842

Verkoopduur woningen in Wirdum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wirdum is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wirdum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wirdum.

Woningen recent verkocht in Wirdum

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wirdum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wirdum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wirdum. Een eengezinswoning in Wirdum komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Wirdum waar ligt dat?

Woningen te koop Wirdum

Wil je een huis kopen in Wirdum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wirdum . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wirdum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wirdum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wirdum. Zoek je huurwoning in Wirdum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wirdum

Starterswoningen in Wirdum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wirdum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wirdum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wirdum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wirdum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wirdum is 2.956 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.491 euro).

Alle wijken van Wirdum

Wirdum bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.