De Huizenmarkt in 't Zandt (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 't Zandt

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt 't Zandt

't Zandt is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Zandt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 184.990 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 184.990

Verkoopduur woningen in 't Zandt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 't Zandt is 68 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 't Zandt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 't Zandt

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Zandt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 't Zandt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 't Zandt. Een eengezinswoning in 't Zandt komt het meest (79%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

't Zandt waar ligt dat?

Woningen te koop 't Zandt

Wil je een huis kopen in 't Zandt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 't Zandt . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 't Zandt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 't Zandt.

Bekijk hier alle koopwoningen in 't Zandt. Zoek je huurwoning in 't Zandt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 't Zandt

Starterswoningen in 't Zandt zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in 't Zandt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 't Zandt zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 't Zandt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 't Zandt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 't Zandt is 1.852 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.865 euro).

Alle wijken van 't Zandt

't Zandt bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.