Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oosterwijtwerd

Begrijp de huizenprijzen in Oosterwijtwerd met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Oosterwijtwerd

Oosterwijtwerd is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwijtwerd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 249.642 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 249.642

Verkoopduur woningen in Oosterwijtwerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterwijtwerd is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterwijtwerd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosterwijtwerd

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwijtwerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterwijtwerd.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oosterwijtwerd. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterwijtwerd. Een eengezinswoning in Oosterwijtwerd komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Huizenprijzen in Oosterwijtwerd

Starterswoningen in Oosterwijtwerd zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterwijtwerd zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterwijtwerd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosterwijtwerd? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosterwijtwerd

Wil je een huis kopen in Oosterwijtwerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterwijtwerd . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterwijtwerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterwijtwerd.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterwijtwerd. Zoek je huurwoning in Oosterwijtwerd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterwijtwerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterwijtwerd is 3.363 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.305 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Oosterwijtwerd

Oosterwijtwerd bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.