logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Stedum in Stedum

Begrijp de huizenprijzen in Stedum Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Stedum Eemsdelta

Stedum is een wijk in de plaats Stedum binnen de gemeente Eemsdelta. Deze wijk telt volgens het CBS 1.620 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stedum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 292.617 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 292.617
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Stedum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stedum is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stedum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stedum.

Woningen recent verkocht in Stedum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stedum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stedum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Stedum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Stedum

In Stedum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stedum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stedum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Stedum Eemsdelta

Starterswoningen in Stedum Eemsdelta zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Stedum Eemsdelta zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stedum Eemsdelta zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Stedum Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Stedum Eemsdelta

Wil je een huis kopen in Stedum Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stedum Eemsdelta . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stedum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stedum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Stedum Eemsdelta.

Bekijk alle koopwoningen in Stedum Eemsdelta. Zoek je huurwoning in Stedum Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Stedum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stedum is 1.814 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.645 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Stedum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stedum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Stedum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Stedum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Stedum

Stedum Westeremden Garsthuizen (gedeeltelijk) Verspreide huizen Stedum inclusief Startenhuizen