Huizenprijzen en de huizenmarkt in Huizinge

Begrijp de huizenprijzen in Huizinge met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Huizinge

Huizinge is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huizinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 346.735 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 346.735

Verkoopduur woningen in Huizinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Huizinge is 128 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Huizinge kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Huizinge

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huizinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Huizinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Huizinge. Een eengezinswoning in Huizinge komt het meest (91%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Huizenprijzen in Huizinge

Starterswoningen in Huizinge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Huizinge zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Huizinge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Huizinge? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Huizinge

Wil je een huis kopen in Huizinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Huizinge . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Huizinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Huizinge.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Huizinge.

Bekijk alle koopwoningen in Huizinge. Zoek je huurwoning in Huizinge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Huizinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Huizinge is 1.576 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.613 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Huizinge

Huizinge bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.