Huizenprijzen en de huizenmarkt in Farmsum

Begrijp de huizenprijzen in Farmsum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Farmsum

Farmsum is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Farmsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 186.104 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 186.104

Verkoopduur woningen in Farmsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Farmsum is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Farmsum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Farmsum

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Farmsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Farmsum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Farmsum. Een eengezinswoning in Farmsum komt het meest (63%) voor. Daarna komt een galerijflat met 25% het meest voor.

Huizenprijzen in Farmsum

Starterswoningen in Farmsum zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Farmsum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Farmsum zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Farmsum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Farmsum

Wil je een huis kopen in Farmsum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Farmsum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Farmsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Farmsum.

Bekijk alle koopwoningen in Farmsum. Zoek je huurwoning in Farmsum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Farmsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Farmsum is 1.977 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.772 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Farmsum

Farmsum bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.