logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Appingedam-Oost in Appingedam

Begrijp de huizenprijzen in Appingedam-Oost Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Appingedam-Oost Eemsdelta

Appingedam-Oost is een wijk in de plaats Appingedam binnen de gemeente Eemsdelta. Deze wijk telt volgens het CBS 4.880 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Appingedam-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 345.329 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 39
Gemiddelde vraagprijs € 345.329
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Appingedam-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Appingedam-Oost is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Appingedam-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Appingedam-Oost.

Woningen recent verkocht in Appingedam-Oost

Er zijn recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Appingedam-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Appingedam-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Appingedam-Oost. Een eengezinswoning in Appingedam-Oost komt het meest (96%) voor. Daarna komt een herenhuis met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Appingedam-Oost

In Appingedam-Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Appingedam-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Appingedam-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Appingedam-Oost Eemsdelta

Starterswoningen in Appingedam-Oost Eemsdelta zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Appingedam-Oost Eemsdelta zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Appingedam-Oost Eemsdelta zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Appingedam-Oost Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Appingedam-Oost Eemsdelta

Wil je een huis kopen in Appingedam-Oost Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Appingedam-Oost Eemsdelta . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Appingedam-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Appingedam-Oost.

Bekijk alle koopwoningen in Appingedam-Oost Eemsdelta. Zoek je huurwoning in Appingedam-Oost Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Appingedam-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Appingedam-Oost is 2.344 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Appingedam-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Appingedam-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Appingedam-Oost

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Appingedam-Oost? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Appingedam-Oost

Woldweg Opwierde Eendrachtbuurt Opwierde Zuid Opwierde Noord Farmsumerweg Solwerd