Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eenum

Begrijp de huizenprijzen in Eenum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Eenum

Eenum is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eenum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 232.352 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 232.352

Verkoopduur woningen in Eenum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eenum is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eenum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eenum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eenum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eenum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Eenum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eenum. Een eengezinswoning in Eenum komt het meest (71%) voor. Daarna komt een herenhuis met 14% het meest voor.

Huizenprijzen in Eenum

Starterswoningen in Eenum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eenum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eenum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eenum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eenum

Wil je een huis kopen in Eenum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eenum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eenum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eenum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Eenum.

Bekijk alle koopwoningen in Eenum. Zoek je huurwoning in Eenum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eenum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eenum is 1.923 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.139 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Eenum

Eenum bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.