logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Noord-Stedum in Stedum

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Noord-Stedum Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Noord-Stedum Eemsdelta

Buitengebied Noord-Stedum is een wijk in de plaats Stedum binnen de gemeente Eemsdelta. Deze wijk telt volgens het CBS 1.585 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Noord-Stedum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 334.901 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 334.901
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Noord-Stedum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Noord-Stedum is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Noord-Stedum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Noord-Stedum.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Noord-Stedum

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Noord-Stedum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Noord-Stedum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Noord-Stedum. Een eengezinswoning in Buitengebied Noord-Stedum komt het meest (85%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Noord-Stedum

In Buitengebied Noord-Stedum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Noord-Stedum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Noord-Stedum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitengebied Noord-Stedum Eemsdelta

Starterswoningen in Buitengebied Noord-Stedum Eemsdelta zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Noord-Stedum Eemsdelta zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Noord-Stedum Eemsdelta zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Noord-Stedum Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Noord-Stedum Eemsdelta

Wil je een huis kopen in Buitengebied Noord-Stedum Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Noord-Stedum Eemsdelta . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Noord-Stedum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Noord-Stedum.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Noord-Stedum Eemsdelta. Zoek je huurwoning in Buitengebied Noord-Stedum Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Noord-Stedum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Noord-Stedum is 2.199 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Noord-Stedum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Noord-Stedum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Noord-Stedum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Noord-Stedum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Noord-Stedum

Stedum Westeremden Garsthuizen Buitengebied Noord-Stedum