Huizenprijzen en de huizenmarkt in Delfzijl

Begrijp de huizenprijzen in Delfzijl met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Delfzijl

Delfzijl is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 71 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Delfzijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 253.218 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 71
Gemiddelde vraagprijs € 253.218

Verkoopduur woningen in Delfzijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Delfzijl is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Delfzijl moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Delfzijl.

Woningen recent verkocht in Delfzijl

Er zijn recent 71 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Delfzijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Delfzijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Delfzijl. Een eengezinswoning in Delfzijl komt het meest (41%) voor. Daarna komt een portiekflat met 37% het meest voor.

Huizenprijzen in Delfzijl

Starterswoningen in Delfzijl zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Delfzijl zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Delfzijl zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Delfzijl? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Delfzijl

Wil je een huis kopen in Delfzijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Delfzijl . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Delfzijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Delfzijl.

Bekijk alle koopwoningen in Delfzijl. Zoek je huurwoning in Delfzijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Delfzijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Delfzijl is 2.063 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.118 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Delfzijl

Delfzijl bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.