Huizenprijzen en de huizenmarkt in Borgsweer

Begrijp de huizenprijzen in Borgsweer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Borgsweer

Borgsweer is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borgsweer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 293.866 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 293.866

Verkoopduur woningen in Borgsweer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Borgsweer is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Borgsweer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Borgsweer

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borgsweer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Borgsweer.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Borgsweer. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Borgsweer. Een eengezinswoning in Borgsweer komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Huizenprijzen in Borgsweer

Starterswoningen in Borgsweer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Borgsweer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Borgsweer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Borgsweer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Borgsweer

Wil je een huis kopen in Borgsweer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Borgsweer . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Borgsweer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Borgsweer.

Bekijk alle koopwoningen in Borgsweer. Zoek je huurwoning in Borgsweer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Borgsweer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Borgsweer is 4.015 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.686 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Borgsweer

Borgsweer bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.