logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Noord-Appingedam in Appingedam

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Noord-Appingedam Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Noord-Appingedam

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Noord-Appingedam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Noord-Appingedam.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Noord-Appingedam. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Noord-Appingedam. Een woonboerderij in Buitengebied Noord-Appingedam komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Noord-Appingedam

In Buitengebied Noord-Appingedam wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Noord-Appingedam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Noord-Appingedam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitengebied Noord-Appingedam Eemsdelta

Starterswoningen in Buitengebied Noord-Appingedam Eemsdelta zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Noord-Appingedam Eemsdelta zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Noord-Appingedam Eemsdelta zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Noord-Appingedam Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Noord-Appingedam Eemsdelta

Wil je een huis kopen in Buitengebied Noord-Appingedam Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Noord-Appingedam Eemsdelta . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Noord-Appingedam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Noord-Appingedam.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Noord-Appingedam Eemsdelta.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Noord-Appingedam Eemsdelta. Zoek je huurwoning in Buitengebied Noord-Appingedam Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Buitengebied Noord-Appingedam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Noord-Appingedam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Noord-Appingedam

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Noord-Appingedam? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Noord-Appingedam

Jukwerd Garreweer Marsum Ekenstein Buitengebied Noord-Appingedam