De Huizenmarkt in Zeerijp (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zeerijp

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Zeerijp

Zeerijp is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeerijp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 225.041 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 225.041

Verkoopduur woningen in Zeerijp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zeerijp is 71 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zeerijp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zeerijp

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeerijp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zeerijp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zeerijp. Een eengezinswoning in Zeerijp komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Zeerijp waar ligt dat?

Woningen te koop Zeerijp

Wil je een huis kopen in Zeerijp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zeerijp . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Zeerijp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zeerijp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zeerijp. Zoek je huurwoning in Zeerijp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zeerijp

Starterswoningen in Zeerijp zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zeerijp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zeerijp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zeerijp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zeerijp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zeerijp is 1.550 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.791 euro).

Alle wijken van Zeerijp

Zeerijp bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.