De Huizenmarkt in Krewerd (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Krewerd

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Krewerd

Krewerd is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Krewerd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 291.903 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 291.903

Verkoopduur woningen in Krewerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Krewerd is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Krewerd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Krewerd

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Krewerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Krewerd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Krewerd. Een eengezinswoning in Krewerd komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Krewerd waar ligt dat?

Woningen te koop Krewerd

Wil je een huis kopen in Krewerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Krewerd . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Krewerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Krewerd.

Bekijk hier alle koopwoningen in Krewerd. Zoek je huurwoning in Krewerd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Krewerd

Starterswoningen in Krewerd zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Krewerd zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Krewerd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Krewerd? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Krewerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Krewerd is 1.808 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.019 euro).

Alle wijken van Krewerd

Krewerd bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.