logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Krewerd

Begrijp de huizenprijzen in Krewerd met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Krewerd

Krewerd is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Deze plaats telt volgens het CBS 45.394 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Krewerd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 287.079 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 287.079
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Krewerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Krewerd is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Krewerd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Krewerd

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Krewerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Krewerd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Krewerd. Een eengezinswoning in Krewerd komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Krewerd

In Krewerd wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Krewerd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Krewerd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Krewerd

Starterswoningen in Krewerd zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Krewerd zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Krewerd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Krewerd? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Krewerd

Wil je een huis kopen in Krewerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Krewerd . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Krewerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Krewerd.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Krewerd.

Bekijk alle koopwoningen in Krewerd. Zoek je huurwoning in Krewerd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Krewerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Krewerd is 2.101 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.388 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Krewerd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Krewerd vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Krewerd

Krewerd bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.