De Huizenmarkt in Middelstum (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Middelstum

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Middelstum

Middelstum is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelstum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 245.692 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 245.692

Verkoopduur woningen in Middelstum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middelstum is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middelstum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Middelstum.

Woningen recent verkocht in Middelstum

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelstum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middelstum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Middelstum. Een eengezinswoning in Middelstum komt het meest (85%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Middelstum waar ligt dat?

Woningen te koop Middelstum

Wil je een huis kopen in Middelstum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middelstum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middelstum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middelstum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Middelstum. Zoek je huurwoning in Middelstum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Middelstum

Starterswoningen in Middelstum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Middelstum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middelstum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Middelstum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Middelstum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middelstum is 2.276 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.081 euro).

Alle wijken van Middelstum

Middelstum bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.