logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Middelstum

Begrijp de huizenprijzen in Middelstum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Middelstum

Middelstum is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Deze plaats telt volgens het CBS 45.394 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelstum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 276.195 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 276.195
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Middelstum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middelstum is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middelstum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Middelstum.

Woningen recent verkocht in Middelstum

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelstum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middelstum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Middelstum. Een eengezinswoning in Middelstum komt het meest (84%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Middelstum

In Middelstum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Middelstum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Middelstum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Middelstum

Starterswoningen in Middelstum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Middelstum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middelstum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Middelstum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Middelstum

Wil je een huis kopen in Middelstum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middelstum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middelstum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middelstum.

Bekijk alle koopwoningen in Middelstum. Zoek je huurwoning in Middelstum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Middelstum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middelstum is 2.425 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.280 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Middelstum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middelstum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Middelstum

Middelstum bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.