De Huizenmarkt in Westeremden (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Westeremden

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Westeremden

Westeremden is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westeremden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 411.283 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 411.283

Verkoopduur woningen in Westeremden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westeremden is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westeremden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Westeremden.

Woningen recent verkocht in Westeremden

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westeremden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westeremden.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Westeremden. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westeremden. Een eengezinswoning in Westeremden komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Westeremden waar ligt dat?

Woningen te koop Westeremden

Wil je een huis kopen in Westeremden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westeremden . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westeremden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westeremden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Westeremden. Zoek je huurwoning in Westeremden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Westeremden

Starterswoningen in Westeremden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Westeremden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westeremden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westeremden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westeremden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westeremden is 1.825 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.054 euro).

Alle wijken van Westeremden

Westeremden bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.