logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Zuid-Termunten in Wagenborgen

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Zuid-Termunten Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Zuid-Termunten Eemsdelta

Buitengebied Zuid-Termunten is een wijk in de plaats Wagenborgen binnen de gemeente Eemsdelta. Deze wijk telt volgens het CBS 4.155 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Zuid-Termunten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 335.578 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 47
Gemiddelde vraagprijs € 335.578
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Zuid-Termunten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Zuid-Termunten is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Zuid-Termunten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Zuid-Termunten.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Zuid-Termunten

Er zijn recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Zuid-Termunten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Zuid-Termunten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Zuid-Termunten. Een eengezinswoning in Buitengebied Zuid-Termunten komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Zuid-Termunten

In Buitengebied Zuid-Termunten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Zuid-Termunten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Zuid-Termunten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitengebied Zuid-Termunten Eemsdelta

Starterswoningen in Buitengebied Zuid-Termunten Eemsdelta zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Zuid-Termunten Eemsdelta zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Zuid-Termunten Eemsdelta zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Zuid-Termunten Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Zuid-Termunten Eemsdelta

Wil je een huis kopen in Buitengebied Zuid-Termunten Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Zuid-Termunten Eemsdelta . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Zuid-Termunten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Zuid-Termunten.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Zuid-Termunten Eemsdelta. Zoek je huurwoning in Buitengebied Zuid-Termunten Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Zuid-Termunten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Zuid-Termunten is 2.342 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Zuid-Termunten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Zuid-Termunten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Zuid-Termunten

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Zuid-Termunten? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Zuid-Termunten

Meedhuizen Borgsweer Termunterzijl Termunten Woldendorp Wagenborgen Buitengebied Zuid-Termunten Baamsum