logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Zuid-Appingedam in Appingedam

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Zuid-Appingedam Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Zuid-Appingedam Eemsdelta

Buitengebied Zuid-Appingedam is een wijk in de plaats Appingedam binnen de gemeente Eemsdelta. Deze wijk telt volgens het CBS 110 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Zuid-Appingedam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 323.406 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 323.406
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Zuid-Appingedam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Zuid-Appingedam is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Zuid-Appingedam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Zuid-Appingedam

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Zuid-Appingedam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Zuid-Appingedam.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Zuid-Appingedam. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Zuid-Appingedam. Een woonboerderij in Buitengebied Zuid-Appingedam komt het meest (56%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Zuid-Appingedam

In Buitengebied Zuid-Appingedam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Zuid-Appingedam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Zuid-Appingedam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitengebied Zuid-Appingedam Eemsdelta

Starterswoningen in Buitengebied Zuid-Appingedam Eemsdelta zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Zuid-Appingedam Eemsdelta zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Zuid-Appingedam Eemsdelta zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Zuid-Appingedam Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Zuid-Appingedam Eemsdelta

Wil je een huis kopen in Buitengebied Zuid-Appingedam Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Zuid-Appingedam Eemsdelta . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Zuid-Appingedam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Zuid-Appingedam.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Zuid-Appingedam Eemsdelta.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Zuid-Appingedam Eemsdelta. Zoek je huurwoning in Buitengebied Zuid-Appingedam Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Zuid-Appingedam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Zuid-Appingedam is 3.319 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Zuid-Appingedam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Zuid-Appingedam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Zuid-Appingedam

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Zuid-Appingedam? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Zuid-Appingedam

Laskwerd Fivelpoort Buitengebied Zuid-Appingedam