De Huizenmarkt in Garsthuizen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Garsthuizen

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Garsthuizen

Garsthuizen is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garsthuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 316.202 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 316.202

Verkoopduur woningen in Garsthuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Garsthuizen is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Garsthuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Garsthuizen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garsthuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Garsthuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Garsthuizen. Een eengezinswoning in Garsthuizen komt het meest (84%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Garsthuizen waar ligt dat?

Woningen te koop Garsthuizen

Wil je een huis kopen in Garsthuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Garsthuizen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Garsthuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Garsthuizen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Garsthuizen. Zoek je huurwoning in Garsthuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Garsthuizen

Starterswoningen in Garsthuizen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Garsthuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Garsthuizen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Garsthuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Garsthuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Garsthuizen is 1.734 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.361 euro).

Alle wijken van Garsthuizen

Garsthuizen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.