Huizenprijzen en de huizenmarkt in Leermens

Begrijp de huizenprijzen in Leermens met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Leermens

Leermens is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leermens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 250.126 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 250.126

Verkoopduur woningen in Leermens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leermens is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leermens moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leermens.

Woningen recent verkocht in Leermens

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leermens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leermens.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Leermens. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leermens. Een eengezinswoning in Leermens komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Huizenprijzen in Leermens

Starterswoningen in Leermens zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leermens zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leermens zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Leermens? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Leermens

Wil je een huis kopen in Leermens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leermens . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leermens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leermens.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Leermens.

Bekijk alle koopwoningen in Leermens. Zoek je huurwoning in Leermens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leermens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leermens is 2.702 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.495 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Leermens

Leermens bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.