logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Appingedam

Begrijp de huizenprijzen in Appingedam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Appingedam

Appingedam is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Deze plaats telt volgens het CBS 45.394 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Appingedam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 292.994 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 42
Gemiddelde vraagprijs € 292.994
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Appingedam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Appingedam is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Appingedam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Appingedam.

Woningen recent verkocht in Appingedam

Er zijn recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Appingedam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Appingedam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Appingedam. Een eengezinswoning in Appingedam komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Appingedam

In Appingedam wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Appingedam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Appingedam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Appingedam

Starterswoningen in Appingedam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Appingedam zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Appingedam zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Appingedam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Appingedam

Wil je een huis kopen in Appingedam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Appingedam . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Appingedam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Appingedam.

Bekijk alle koopwoningen in Appingedam. Zoek je huurwoning in Appingedam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Appingedam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Appingedam is 2.378 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.366 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Appingedam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Appingedam vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Appingedam

Appingedam bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.