De Huizenmarkt in Holwierde (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Holwierde

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Holwierde

Holwierde is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holwierde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 469.683 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 469.683

Verkoopduur woningen in Holwierde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holwierde is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holwierde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Holwierde

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holwierde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holwierde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holwierde. Een eengezinswoning in Holwierde komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Holwierde waar ligt dat?

Woningen te koop Holwierde

Wil je een huis kopen in Holwierde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holwierde . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Holwierde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holwierde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Holwierde. Zoek je huurwoning in Holwierde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Holwierde

Starterswoningen in Holwierde zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Holwierde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holwierde zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Holwierde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Holwierde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holwierde is 2.109 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.392 euro).

Alle wijken van Holwierde

Holwierde bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.