logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Holwierde

Begrijp de huizenprijzen in Holwierde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Holwierde

Holwierde is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Deze plaats telt volgens het CBS 45.394 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holwierde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 473.854 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 473.854
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Holwierde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holwierde is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holwierde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Holwierde.

Woningen recent verkocht in Holwierde

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holwierde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holwierde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holwierde. Een eengezinswoning in Holwierde komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holwierde

In Holwierde wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Holwierde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Holwierde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Holwierde

Starterswoningen in Holwierde zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Holwierde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holwierde zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Holwierde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Holwierde

Wil je een huis kopen in Holwierde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holwierde . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Holwierde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holwierde.

Bekijk alle koopwoningen in Holwierde. Zoek je huurwoning in Holwierde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Holwierde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holwierde is 2.130 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.108 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Holwierde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holwierde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Holwierde

Holwierde bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.