De Huizenmarkt in Garrelsweer (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Garrelsweer

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Garrelsweer

Garrelsweer is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garrelsweer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 522.857 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 522.857

Verkoopduur woningen in Garrelsweer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Garrelsweer is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Garrelsweer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Garrelsweer

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garrelsweer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Garrelsweer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Garrelsweer. Een eengezinswoning in Garrelsweer komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Garrelsweer waar ligt dat?

Woningen te koop Garrelsweer

Wil je een huis kopen in Garrelsweer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Garrelsweer . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Garrelsweer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Garrelsweer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Garrelsweer. Zoek je huurwoning in Garrelsweer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Garrelsweer

Starterswoningen in Garrelsweer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Garrelsweer zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Garrelsweer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Garrelsweer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Garrelsweer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Garrelsweer is 2.527 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.270 euro).

Alle wijken van Garrelsweer

Garrelsweer bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.