logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Garrelsweer

Begrijp de huizenprijzen in Garrelsweer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Garrelsweer

Garrelsweer is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Deze plaats telt volgens het CBS 45.394 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garrelsweer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 512.404 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 512.404
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Garrelsweer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Garrelsweer is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Garrelsweer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Garrelsweer

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garrelsweer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Garrelsweer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Garrelsweer. Een eengezinswoning in Garrelsweer komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Garrelsweer

In Garrelsweer wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Garrelsweer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Garrelsweer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Garrelsweer

Starterswoningen in Garrelsweer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Garrelsweer zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Garrelsweer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Garrelsweer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Garrelsweer

Wil je een huis kopen in Garrelsweer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Garrelsweer . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Garrelsweer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Garrelsweer.

Bekijk alle koopwoningen in Garrelsweer. Zoek je huurwoning in Garrelsweer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Garrelsweer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Garrelsweer is 2.031 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.815 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Garrelsweer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Garrelsweer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Garrelsweer

Garrelsweer bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.