logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Molenlanden

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Molenlanden

Molenlanden is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 45.158 inwoners. Momenteel staan er 54 woningen te koop en zijn er recent 145 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenlanden. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 344.303.

Woningen te koop 54
Woningen recent verkocht 145
Gemiddelde vraagprijs € 581.293
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 344.303
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Molenlanden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Molenlanden is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Molenlanden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Molenlanden.

Woningen recent verkocht in Molenlanden

Er zijn recent 145 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenlanden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Molenlanden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Molenlanden. Een eengezinswoning in Molenlanden komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Molenlanden

In Molenlanden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Molenlanden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Molenlanden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Molenlanden

Starterswoningen in gemeente Molenlanden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Molenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Molenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Molenlanden

Wil je een huis kopen in gemeente Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Molenlanden . Er staan momenteel 54 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Molenlanden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Molenlanden. Zoek je huurwoning in gemeente Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Molenlanden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Molenlanden is 3.651 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.339 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Molenlanden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Molenlanden vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Molenlanden

De gemeente Molenlanden telt 20 plaatsen.

Arkel Bleskensgraaf ca Brandwijk Giessenburg Goudriaan Groot-Ammers Hoogblokland Hoornaar Kinderdijk Langerak Molenaarsgraaf Nieuw-Lekkerland Nieuwpoort Noordeloos Ottoland Oud-Alblas Schelluinen Streefkerk Waal Wijngaarden

Wijken van Molenlanden

Molenlanden bestaat uit 40 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.