De Huizenmarkt gemeente Molenlanden (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Molenlanden

Woningmarkt Molenlanden

Molenlanden is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staan er 110 woningen te koop en zijn er recent 109 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenlanden. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 110
Woningen recent verkocht 109
Gemiddelde vraagprijs € 567.832
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Molenlanden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Molenlanden is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Molenlanden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Molenlanden.

Woningen recent verkocht in Molenlanden

Er zijn recent 109 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenlanden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Molenlanden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Molenlanden. Een eengezinswoning in Molenlanden komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Molenlanden

In Molenlanden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Molenlanden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Molenlanden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Molenlanden
Binnenring: Nederland

Molenlanden waar ligt dat?

Woningen te koop Molenlanden

Wil je een huis kopen in Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Molenlanden . Er staan momenteel 110 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Molenlanden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Molenlanden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Molenlanden. Zoek je huurwoning in Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Molenlanden

Starterswoningen in Molenlanden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Molenlanden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Molenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Molenlanden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Molenlanden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Molenlanden is 3.403 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.164 euro).

Leeftijden Molenlanden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Molenlanden vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Molenlanden

De gemeente Molenlanden telt 20 plaatsen.

Arkel Bleskensgraaf ca Brandwijk Giessenburg Goudriaan Groot-Ammers Hoogblokland Hoornaar Kinderdijk Langerak Molenaarsgraaf Nieuw-Lekkerland Nieuwpoort Noordeloos Ottoland Oud-Alblas Schelluinen Streefkerk Waal Wijngaarden

Alle wijken van Molenlanden

Molenlanden bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.