logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Langerak in Langerak

Begrijp de huizenprijzen in Langerak Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Langerak Molenlanden

Langerak is een wijk in de plaats Langerak binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 1.740 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langerak. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 556.704 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 556.704
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Langerak

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langerak is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langerak moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Langerak.

Woningen recent verkocht in Langerak

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langerak. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langerak.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Langerak. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Langerak

In Langerak wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Langerak

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Langerak (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Langerak Molenlanden

Starterswoningen in Langerak Molenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Langerak Molenlanden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langerak Molenlanden zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Langerak Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Langerak Molenlanden

Wil je een huis kopen in Langerak Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langerak Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langerak alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langerak.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Langerak Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Langerak Molenlanden. Zoek je huurwoning in Langerak Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Langerak

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langerak is 3.159 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.845 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Langerak

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langerak vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Langerak

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Langerak? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Langerak

Langerak-Dorp Waal Langerak-landelijk gebied