De Huizenmarkt in Brandwijk (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Brandwijk

Woningmarkt Brandwijk

Brandwijk is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brandwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 868.132 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 868.132
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Brandwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brandwijk is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brandwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Brandwijk

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brandwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brandwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brandwijk. Een eengezinswoning in Brandwijk komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brandwijk

In Brandwijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Brandwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Brandwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Brandwijk
Binnenring: Nederland

Brandwijk waar ligt dat?

Woningen te koop Brandwijk

Wil je een huis kopen in Brandwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brandwijk . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Brandwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brandwijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Brandwijk. Zoek je huurwoning in Brandwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Brandwijk

Starterswoningen in Brandwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Brandwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brandwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Brandwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Brandwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brandwijk is 4.068 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.966 euro).

Leeftijden Brandwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brandwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Brandwijk

Brandwijk bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.