logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Brandwijk

Begrijp de huizenprijzen in Brandwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Brandwijk

Brandwijk is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 45.158 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brandwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 753.545 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 753.545
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Brandwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brandwijk is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brandwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Brandwijk.

Woningen recent verkocht in Brandwijk

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brandwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brandwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brandwijk. Een eengezinswoning in Brandwijk komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brandwijk

In Brandwijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Brandwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Brandwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Brandwijk

Starterswoningen in Brandwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Brandwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brandwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Brandwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Brandwijk

Wil je een huis kopen in Brandwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brandwijk . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Brandwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brandwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Brandwijk. Zoek je huurwoning in Brandwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Brandwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brandwijk is 6.469 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.890 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Brandwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brandwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Brandwijk

Brandwijk bestaat uit 40 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.