logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Giessenburg in Giessenburg

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Giessenburg Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Giessenburg Molenlanden

Verspreide huizen Giessenburg is een wijk in de plaats Giessenburg binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 235 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Giessenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 440.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 440.000
Percentage gezinnen met kinderen 58%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Giessenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Giessenburg is 94 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Giessenburg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Giessenburg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Giessenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Giessenburg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Giessenburg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Giessenburg

In Verspreide huizen Giessenburg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Giessenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Giessenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Verspreide huizen Giessenburg Molenlanden

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Giessenburg Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Giessenburg Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Giessenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Giessenburg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Giessenburg Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Giessenburg Molenlanden. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Giessenburg Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Giessenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Giessenburg is 3.704 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.135 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Giessenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Giessenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Verspreide huizen Giessenburg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Verspreide huizen Giessenburg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Verspreide huizen Giessenburg

Verspreide huizen polder Giessen en Nieuwkerk Verspreide huizen ten noorden van De Giessen