De Huizenmarkt in Wijngaarden (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wijngaarden

Woningmarkt Wijngaarden

Wijngaarden is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijngaarden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 487.972 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 487.972
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Wijngaarden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wijngaarden is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wijngaarden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wijngaarden.

Woningen recent verkocht in Wijngaarden

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijngaarden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wijngaarden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wijngaarden. Een eengezinswoning in Wijngaarden komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wijngaarden

In Wijngaarden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wijngaarden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wijngaarden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wijngaarden
Binnenring: Nederland

Wijngaarden waar ligt dat?

Woningen te koop Wijngaarden

Wil je een huis kopen in Wijngaarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wijngaarden . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Wijngaarden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wijngaarden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wijngaarden. Zoek je huurwoning in Wijngaarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wijngaarden

Starterswoningen in Wijngaarden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wijngaarden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wijngaarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wijngaarden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wijngaarden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wijngaarden is 3.464 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.286 euro).

Leeftijden Wijngaarden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wijngaarden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wijngaarden

Wijngaarden bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.