Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hoogblokland

Begrijp de huizenprijzen in Hoogblokland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoogblokland

Hoogblokland is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogblokland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 550.359 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 550.359
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Hoogblokland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogblokland is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogblokland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoogblokland.

Woningen recent verkocht in Hoogblokland

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogblokland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogblokland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoogblokland. Een eengezinswoning in Hoogblokland komt het meest (66%) voor. Daarna komt een bungalow met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoogblokland

In Hoogblokland wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoogblokland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoogblokland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hoogblokland

Starterswoningen in Hoogblokland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoogblokland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoogblokland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoogblokland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoogblokland

Wil je een huis kopen in Hoogblokland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogblokland . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogblokland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogblokland.

Bekijk alle koopwoningen in Hoogblokland. Zoek je huurwoning in Hoogblokland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoogblokland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogblokland is 3.889 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.311 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoogblokland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogblokland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hoogblokland

Hoogblokland bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.