De Huizenmarkt in Nieuwpoort (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwpoort

Woningmarkt Nieuwpoort

Nieuwpoort is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwpoort. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 409.118 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 409.118
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Nieuwpoort

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwpoort is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwpoort kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwpoort

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwpoort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwpoort.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwpoort. Een eengezinswoning in Nieuwpoort komt het meest (58%) voor. Daarna komt een maisonnette met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwpoort

In Nieuwpoort wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwpoort

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwpoort (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwpoort
Binnenring: Nederland

Nieuwpoort waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwpoort

Wil je een huis kopen in Nieuwpoort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwpoort . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwpoort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwpoort.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwpoort. Zoek je huurwoning in Nieuwpoort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuwpoort

Starterswoningen in Nieuwpoort zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwpoort zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwpoort zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwpoort? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwpoort

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwpoort is 3.295 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.699 euro).

Leeftijden Nieuwpoort

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwpoort vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuwpoort

Nieuwpoort bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.