logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nieuwpoort in Nieuwpoort

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwpoort Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwpoort Molenlanden

Nieuwpoort is een wijk in de plaats Nieuwpoort binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 1.445 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwpoort. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 307.517 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 307.517
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Nieuwpoort

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwpoort is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwpoort kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwpoort

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwpoort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwpoort.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuwpoort. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Nieuwpoort

In Nieuwpoort wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwpoort

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwpoort (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Nieuwpoort Molenlanden

Wil je een huis kopen in Nieuwpoort Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwpoort Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwpoort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwpoort.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuwpoort Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwpoort Molenlanden. Zoek je huurwoning in Nieuwpoort Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwpoort

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwpoort is 3.056 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.991 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwpoort

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwpoort vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuwpoort

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuwpoort? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuwpoort

Nieuwpoort