logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoornaar in Hoornaar

Begrijp de huizenprijzen in Hoornaar Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoornaar Molenlanden

Hoornaar is een wijk in de plaats Hoornaar binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 1.870 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoornaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 740.933 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 740.933
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Hoornaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoornaar is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoornaar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoornaar.

Woningen recent verkocht in Hoornaar

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoornaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoornaar.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hoornaar. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Hoornaar

In Hoornaar wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoornaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoornaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Hoornaar Molenlanden

Wil je een huis kopen in Hoornaar Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoornaar Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoornaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoornaar.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hoornaar Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Hoornaar Molenlanden. Zoek je huurwoning in Hoornaar Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoornaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoornaar is 3.190 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.643 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoornaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoornaar vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hoornaar

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hoornaar? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hoornaar

Hoornaar Lage Giessen Hoge Giessen (gedeeltelijk) Hoornaar-Nieuw