logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oud-Alblas

Begrijp de huizenprijzen in Oud-Alblas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oud-Alblas

Oud-Alblas is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 45.158 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Alblas. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 649.631 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 649.631
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Oud-Alblas

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud-Alblas is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud-Alblas moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud-Alblas.

Woningen recent verkocht in Oud-Alblas

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Alblas. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud-Alblas.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud-Alblas. Een eengezinswoning in Oud-Alblas komt het meest (53%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud-Alblas

In Oud-Alblas wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud-Alblas

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud-Alblas (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oud-Alblas

Starterswoningen in Oud-Alblas zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oud-Alblas zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud-Alblas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oud-Alblas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oud-Alblas

Wil je een huis kopen in Oud-Alblas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud-Alblas . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud-Alblas alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud-Alblas.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oud-Alblas.

Bekijk alle koopwoningen in Oud-Alblas. Zoek je huurwoning in Oud-Alblas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oud-Alblas

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud-Alblas is 2.704 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.901 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oud-Alblas

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud-Alblas vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oud-Alblas

Oud-Alblas bestaat uit 40 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.