De Huizenmarkt in Oud-Alblas (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oud-Alblas

Woningmarkt Oud-Alblas

Oud-Alblas is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Alblas. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 610.160 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 610.160
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Oud-Alblas

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud-Alblas is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud-Alblas moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud-Alblas.

Woningen recent verkocht in Oud-Alblas

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Alblas. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud-Alblas.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud-Alblas. Een eengezinswoning in Oud-Alblas komt het meest (53%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud-Alblas

In Oud-Alblas wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud-Alblas

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud-Alblas (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oud-Alblas
Binnenring: Nederland

Oud-Alblas waar ligt dat?

Woningen te koop Oud-Alblas

Wil je een huis kopen in Oud-Alblas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud-Alblas . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud-Alblas alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud-Alblas.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oud-Alblas. Zoek je huurwoning in Oud-Alblas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oud-Alblas

Starterswoningen in Oud-Alblas zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oud-Alblas zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud-Alblas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oud-Alblas? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oud-Alblas

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud-Alblas is 3.198 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.018 euro).

Leeftijden Oud-Alblas

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud-Alblas vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oud-Alblas

Oud-Alblas bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.