logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Noordeloos in Noordeloos

Begrijp de huizenprijzen in Noordeloos Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noordeloos Molenlanden

Noordeloos is een wijk in de plaats Noordeloos binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 1.770 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordeloos. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 447.396 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 447.396
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Noordeloos

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordeloos is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordeloos moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noordeloos.

Woningen recent verkocht in Noordeloos

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordeloos. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordeloos.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Noordeloos. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Noordeloos

In Noordeloos wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordeloos

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordeloos (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Noordeloos Molenlanden

Starterswoningen in Noordeloos Molenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Noordeloos Molenlanden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordeloos Molenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noordeloos Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noordeloos Molenlanden

Wil je een huis kopen in Noordeloos Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordeloos Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordeloos alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordeloos.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Noordeloos Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Noordeloos Molenlanden. Zoek je huurwoning in Noordeloos Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noordeloos

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordeloos is 4.626 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.058 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noordeloos

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordeloos vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Noordeloos

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Noordeloos? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Noordeloos

Noordeloos Overslingeland Minkeloos (gedeeltelijk)