logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt -Kinderdijk in Kinderdijk

Begrijp de huizenprijzen in -Kinderdijk Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in -Kinderdijk Molenlanden

-Kinderdijk is een wijk in de plaats Kinderdijk binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 790 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in -Kinderdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 399.447 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 399.447
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in -Kinderdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in -Kinderdijk is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in -Kinderdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in -Kinderdijk

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in -Kinderdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond -Kinderdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in -Kinderdijk. Een eengezinswoning in -Kinderdijk komt het meest (86%) voor. Daarna komt een maisonnette met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling -Kinderdijk

In -Kinderdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat -Kinderdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van -Kinderdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in -Kinderdijk Molenlanden

Starterswoningen in -Kinderdijk Molenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in -Kinderdijk Molenlanden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in -Kinderdijk Molenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in -Kinderdijk Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop -Kinderdijk Molenlanden

Wil je een huis kopen in -Kinderdijk Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in -Kinderdijk Molenlanden . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in -Kinderdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in -Kinderdijk.

Bekijk alle koopwoningen in -Kinderdijk Molenlanden. Zoek je huurwoning in -Kinderdijk Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in -Kinderdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in -Kinderdijk is 3.352 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden -Kinderdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in -Kinderdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in -Kinderdijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in -Kinderdijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk -Kinderdijk

IHC-Kinderdijk Kinderdijk-Dorp Kinderdijk-Buitengebied