Huizenprijzen en de huizenmarkt in Molenaarsgraaf

Begrijp de huizenprijzen in Molenaarsgraaf met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Molenaarsgraaf

Molenaarsgraaf is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenaarsgraaf. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 386.752 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 386.752
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Molenaarsgraaf

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Molenaarsgraaf is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Molenaarsgraaf moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Molenaarsgraaf.

Woningen recent verkocht in Molenaarsgraaf

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenaarsgraaf. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Molenaarsgraaf.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Molenaarsgraaf. Een eengezinswoning in Molenaarsgraaf komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Molenaarsgraaf

In Molenaarsgraaf wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Molenaarsgraaf

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Molenaarsgraaf (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Molenaarsgraaf

Starterswoningen in Molenaarsgraaf zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Molenaarsgraaf zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Molenaarsgraaf zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Molenaarsgraaf? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Molenaarsgraaf

Wil je een huis kopen in Molenaarsgraaf? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Molenaarsgraaf . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Molenaarsgraaf alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Molenaarsgraaf.

Bekijk alle koopwoningen in Molenaarsgraaf. Zoek je huurwoning in Molenaarsgraaf? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Molenaarsgraaf

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Molenaarsgraaf is 3.217 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.025 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Molenaarsgraaf

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Molenaarsgraaf vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Molenaarsgraaf

Molenaarsgraaf bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.