logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bleskensgraaf in Bleskensgraaf ca

Begrijp de huizenprijzen in Bleskensgraaf Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bleskensgraaf Molenlanden

Bleskensgraaf is een wijk in de plaats Bleskensgraaf ca binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 2.875 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bleskensgraaf. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 603.780 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 603.780
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Bleskensgraaf

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bleskensgraaf is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bleskensgraaf moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bleskensgraaf.

Woningen recent verkocht in Bleskensgraaf

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bleskensgraaf. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bleskensgraaf.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bleskensgraaf. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Bleskensgraaf

In Bleskensgraaf wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bleskensgraaf

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bleskensgraaf (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bleskensgraaf Molenlanden

Starterswoningen in Bleskensgraaf Molenlanden zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bleskensgraaf Molenlanden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bleskensgraaf Molenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bleskensgraaf Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bleskensgraaf Molenlanden

Wil je een huis kopen in Bleskensgraaf Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bleskensgraaf Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bleskensgraaf alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bleskensgraaf.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bleskensgraaf Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Bleskensgraaf Molenlanden. Zoek je huurwoning in Bleskensgraaf Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bleskensgraaf

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bleskensgraaf is 2.866 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.758 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bleskensgraaf

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bleskensgraaf vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bleskensgraaf

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bleskensgraaf? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bleskensgraaf

Bleskensgraaf Kern Bleskensgraaf landelijk gedeelte