De Huizenmarkt in Nieuw-Lekkerland (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuw-Lekkerland

Woningmarkt Nieuw-Lekkerland

Nieuw-Lekkerland is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Lekkerland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 406.292 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 406.292
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Lekkerland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Lekkerland is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Lekkerland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw-Lekkerland.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Lekkerland

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Lekkerland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Lekkerland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Lekkerland. Een eengezinswoning in Nieuw-Lekkerland komt het meest (83%) voor. Daarna komt een maisonnette met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Lekkerland

In Nieuw-Lekkerland wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Lekkerland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Lekkerland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw-Lekkerland
Binnenring: Nederland

Nieuw-Lekkerland waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuw-Lekkerland

Wil je een huis kopen in Nieuw-Lekkerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Lekkerland . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Lekkerland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Lekkerland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuw-Lekkerland. Zoek je huurwoning in Nieuw-Lekkerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuw-Lekkerland

Starterswoningen in Nieuw-Lekkerland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Lekkerland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Lekkerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw-Lekkerland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw-Lekkerland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Lekkerland is 3.214 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.608 euro).

Leeftijden Nieuw-Lekkerland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Lekkerland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuw-Lekkerland

Nieuw-Lekkerland bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.