logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuw-Lekkerland

Begrijp de huizenprijzen in Nieuw-Lekkerland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuw-Lekkerland

Nieuw-Lekkerland is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 45.158 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 56 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Lekkerland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 478.014 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 56
Gemiddelde vraagprijs € 478.014
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Lekkerland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Lekkerland is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Lekkerland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw-Lekkerland.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Lekkerland

Er zijn recent 56 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Lekkerland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Lekkerland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Lekkerland. Een eengezinswoning in Nieuw-Lekkerland komt het meest (83%) voor. Daarna komt een maisonnette met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Lekkerland

In Nieuw-Lekkerland wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Lekkerland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Lekkerland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuw-Lekkerland

Starterswoningen in Nieuw-Lekkerland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Lekkerland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Lekkerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuw-Lekkerland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuw-Lekkerland

Wil je een huis kopen in Nieuw-Lekkerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Lekkerland . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Lekkerland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Lekkerland.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuw-Lekkerland. Zoek je huurwoning in Nieuw-Lekkerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuw-Lekkerland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Lekkerland is 3.644 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.200 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuw-Lekkerland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Lekkerland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuw-Lekkerland

Nieuw-Lekkerland bestaat uit 40 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.