logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt -Giessenburg in Giessenburg

Begrijp de huizenprijzen in -Giessenburg Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in -Giessenburg Molenlanden

-Giessenburg is een wijk in de plaats Giessenburg binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 4.945 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in -Giessenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 847.317 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 36
Gemiddelde vraagprijs € 847.317
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in -Giessenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in -Giessenburg is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in -Giessenburg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in -Giessenburg

Er zijn recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in -Giessenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond -Giessenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in -Giessenburg. Een eengezinswoning in -Giessenburg komt het meest (62%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling -Giessenburg

In -Giessenburg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat -Giessenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van -Giessenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in -Giessenburg Molenlanden

Starterswoningen in -Giessenburg Molenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in -Giessenburg Molenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in -Giessenburg Molenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in -Giessenburg Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop -Giessenburg Molenlanden

Wil je een huis kopen in -Giessenburg Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in -Giessenburg Molenlanden . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in -Giessenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in -Giessenburg.

Bekijk alle koopwoningen in -Giessenburg Molenlanden. Zoek je huurwoning in -Giessenburg Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in -Giessenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in -Giessenburg is 5.460 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden -Giessenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in -Giessenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in -Giessenburg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in -Giessenburg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk -Giessenburg

Giessenburg-West Kern-Dorp Giessenburg-Zuidwest Giessen-Oudekerk-Dorp Giessenburg-Oost Giessenburg-Buitengebied-Zuid Giessenburg-Industriegebied Giessenburg-Buitengebied-Noord Giessenburg-Recreatie-Zuid Giessenburg-Recreatie-Noord