logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Molenaarsgraaf in Molenaarsgraaf

Begrijp de huizenprijzen in Molenaarsgraaf Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Molenaarsgraaf Molenlanden

Molenaarsgraaf is een wijk in de plaats Molenaarsgraaf binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 1.165 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenaarsgraaf. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 527.896 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 527.896
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Molenaarsgraaf

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Molenaarsgraaf is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Molenaarsgraaf moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Molenaarsgraaf.

Woningen recent verkocht in Molenaarsgraaf

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenaarsgraaf. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Molenaarsgraaf.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Molenaarsgraaf. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Molenaarsgraaf

In Molenaarsgraaf wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Molenaarsgraaf

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Molenaarsgraaf (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Molenaarsgraaf Molenlanden

Starterswoningen in Molenaarsgraaf Molenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Molenaarsgraaf Molenlanden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Molenaarsgraaf Molenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Molenaarsgraaf Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Molenaarsgraaf Molenlanden

Wil je een huis kopen in Molenaarsgraaf Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Molenaarsgraaf Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Molenaarsgraaf alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Molenaarsgraaf.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Molenaarsgraaf Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Molenaarsgraaf Molenlanden. Zoek je huurwoning in Molenaarsgraaf Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Molenaarsgraaf

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Molenaarsgraaf is 618 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.046 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Molenaarsgraaf

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Molenaarsgraaf vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Molenaarsgraaf

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Molenaarsgraaf? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Molenaarsgraaf

Molenaarsgraaf Kern Molenaarsgraaf landelijk gebied