logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt -Brandwijk in Brandwijk

Begrijp de huizenprijzen in -Brandwijk Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in -Brandwijk Molenlanden

-Brandwijk is een wijk in de plaats Brandwijk binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 1.370 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in -Brandwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 852.853 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 852.853
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in -Brandwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in -Brandwijk is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in -Brandwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in -Brandwijk.

Woningen recent verkocht in -Brandwijk

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in -Brandwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond -Brandwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in -Brandwijk. Een eengezinswoning in -Brandwijk komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling -Brandwijk

In -Brandwijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat -Brandwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van -Brandwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in -Brandwijk Molenlanden

Starterswoningen in -Brandwijk Molenlanden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in -Brandwijk Molenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in -Brandwijk Molenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in -Brandwijk Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop -Brandwijk Molenlanden

Wil je een huis kopen in -Brandwijk Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in -Brandwijk Molenlanden . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in -Brandwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in -Brandwijk.

Bekijk alle koopwoningen in -Brandwijk Molenlanden. Zoek je huurwoning in -Brandwijk Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in -Brandwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in -Brandwijk is 6.361 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden -Brandwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in -Brandwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in -Brandwijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in -Brandwijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk -Brandwijk

Brandwijk-Noord-Oost Brandwijk-Dorp Brandwijk-Zuid-West Brandwijk-Zuid-Oost Brandwijk-Noord-West Brandwijk-Buitengebied Brandwijk-Vuilendam Brandwijk-Kern-Oud