logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt -Schelluinen in Schelluinen

Begrijp de huizenprijzen in -Schelluinen Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in -Schelluinen Molenlanden

-Schelluinen is een wijk in de plaats Schelluinen binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 1.360 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in -Schelluinen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 386.111 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 386.111
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in -Schelluinen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in -Schelluinen is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in -Schelluinen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in -Schelluinen.

Woningen recent verkocht in -Schelluinen

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in -Schelluinen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond -Schelluinen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in -Schelluinen. Een eengezinswoning in -Schelluinen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling -Schelluinen

In -Schelluinen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat -Schelluinen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van -Schelluinen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in -Schelluinen Molenlanden

Starterswoningen in -Schelluinen Molenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in -Schelluinen Molenlanden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in -Schelluinen Molenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in -Schelluinen Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop -Schelluinen Molenlanden

Wil je een huis kopen in -Schelluinen Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in -Schelluinen Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in -Schelluinen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in -Schelluinen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in -Schelluinen Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in -Schelluinen Molenlanden. Zoek je huurwoning in -Schelluinen Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in -Schelluinen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in -Schelluinen is 3.177 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden -Schelluinen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in -Schelluinen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in -Schelluinen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in -Schelluinen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk -Schelluinen

Schelluinen-Dorp Schelluinen-Zuid Schelluinen-Griendweg Schelluinen-Buitengebied-West Schelluinen-Buitengebied-Noordoost