logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt -Waal in Waal

Begrijp de huizenprijzen in -Waal Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in -Waal Molenlanden

-Waal is een wijk in de plaats Waal binnen de gemeente Molenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 145 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in -Waal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 575.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 575.000
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in -Waal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in -Waal is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in -Waal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in -Waal

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in -Waal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond -Waal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in -Waal. Een eengezinswoning in -Waal komt het meest (91%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling -Waal

In -Waal wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat -Waal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van -Waal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in -Waal Molenlanden

Starterswoningen in -Waal Molenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in -Waal Molenlanden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in -Waal Molenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in -Waal Molenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop -Waal Molenlanden

Wil je een huis kopen in -Waal Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in -Waal Molenlanden . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in -Waal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in -Waal.

Bekijk alle koopwoningen in -Waal Molenlanden. Zoek je huurwoning in -Waal Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in -Waal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in -Waal is 2.949 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden -Waal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in -Waal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in -Waal

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in -Waal? Ontdek ook de buurten binnen de wijk -Waal

Waal-Dorp