Huizenprijzen en de huizenmarkt in Noordeloos

Begrijp de huizenprijzen in Noordeloos met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noordeloos

Noordeloos is een plaats in de gemeente Molenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.140 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordeloos. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 609.362 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 609.362
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Noordeloos

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordeloos is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordeloos kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noordeloos

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordeloos. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordeloos.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordeloos. Een eengezinswoning in Noordeloos komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordeloos

In Noordeloos wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordeloos

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordeloos (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Noordeloos

Starterswoningen in Noordeloos zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordeloos zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordeloos zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noordeloos? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noordeloos

Wil je een huis kopen in Noordeloos? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordeloos . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordeloos alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordeloos.

Bekijk alle koopwoningen in Noordeloos. Zoek je huurwoning in Noordeloos? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noordeloos

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordeloos is 3.284 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.025 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noordeloos

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordeloos vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Noordeloos

Noordeloos bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.